dinsdag 28 oktober 2014

Arie

Een wereld vol nieuws

Een hele wereld vol met nieuwsberichten. De kranten staan vol met ellende oorlogen.
Financiële rompslomp ,faillissementen ,moord en doodslag.
Wat haalt Poldermans er vandaag uit.
Arie ? Arie wie ? ja Arie Boomsma.
Hij is nieuws.
Hij maakt niets nieuws hij gaat niets nieuws doen.
Voor zichzelf wel natuurlijk.
We zouden kunnen concluderen dat een nieuwsbericht ook iets nieuws betekent.
Dat is natuurlijk ook wel zo.
Arie start op 1 januari een sportschool. Een nieuw begin een nieuw jaar en in 2015 komt Arie met zijn sport en voedingsadviezen en kunnen we er allemaal weer hip en fit tegenaan.
1 januari de dag waarop mensen gaan sporten en stoppen met roken. Alle clichés uit de kast worden gehaald en de goede voornemens ons om de oren vliegen. Ik voorzie eigenlijk wel een toekomst voor deze boomlange presentator.
Sport, en voeding zouden hem best wel eens een goed nieuw programma kunnen opleveren.
Filosofisch sporten met Arie, en mocht Arie nou weggaan bij de reliomroep dan lijkt het me wel wat om hem op de vroege ochtend bij omroep MAX aan het werk te zien. Ik zie de ouderen onder ons al bewegen met heel Holland beweegt. Arie is dan niet de slechtste sparringpartner. Sport voor de mind en sport voor het lichaam.
Kortom het voornemen van Arie begint al in 2014 en niet op 1 januari 2015. Op 1 januari 2015 geeft hij het startschot voor de opening van zijn sportschool.
Als we nu eens met zijn allen doen als Arie, gewoon in 2014 net zo doen als Arie.
Onze voornemens nu beginnen en in 2015 gewoon voortzetten dan wordt de drempel ook lager om het vol te houden. Dan kun je zeggen ik begin in 2015 waar ik in 2014 gebleven was.
Stoppen met roken, de Santiago de Compostella uit lopen. Een dik boek schrijven. De tuin opknappen, zelfstandig ondernemer worden. Er zijn vele mogelijkheden om in 2014 mee te beginnen en in 2015 mee door te gaan.
Kortom we zetten de voornemens over boord dankzij Arie ? Arie wie ?
Arie Boomsma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten